YOGAVÅREN 2018

Yogavåren 2018: Se Asker yoga sitt innholdsrike tilbud våren 2018.

Vi vet at yoga er en fin aktivitet og godt for din kropp, men vet du at yoga booster ditt immunforsvar?

Pranayama (pusteøvelser) gir en økt opptak av oksygen til blodet og hjelper lungene til å jobbe mer effektivt. Det gjør oss også mer motstandsdyktige med tanke på infeksjoner.

Inversjoner eller opp-ned-stillinger, som for eksempel hodestående, skulderstående eller å ligge med beina høyt, fremmer sirkulasjonen i lymfesystemet. Ditt lymfesystem jobber med å filtrere avfallsprodukter fra blodet og transportere friske celler rundt i din kropp for å ta opp kampen mot sykdom.

Har du prøvd å meditere? Når du mediterer, frigjør du kropp og sinn fra det daglige stresset. Det gir kroppen tid til å hente seg inn og hele helt av seg selv. Studier har vist at meditasjon gjør øker mengden antistoff i blodet og det er din kropps naturlige forsvar mot bakterier og virus.

Få din daglige dose med D-vitamin!
Tilbring litt tid ute, kanskje i lunsjen eller i hvert fall i helgene. Mangel på D-vitamin gjør oss lettere syke.

Du kan bruke krydder til å stimulerer blodsirkulasjonen i kroppen. Kardemomme, ingefær, kummin, gurkemeie og kanel er krydder som alle stimulerer din fordøyelse og kan hjelpe til å holde deg frisk i vinter – og det smaker godt!

Stillinger som gir deg en lett vridning/rotasjon av ryggsøylen og presser på magen forbedrer også din fordøyelse og er med på å rense kroppen. For eksempel sittende twist eller stående.

Å omgås og ha et hyggelig sosialt liv booster også ditt immunforsvar. Ta med en venn eller venninne til yogaen! Snakk om å få i pose og sekk da, dere!

Timeplanen i LM justeres litt og blir enda mer tilpasset ønsker fra deltakere av yoga klassene. I slemmestad utvides yoga tilbudet som en naturlig konsekvens av et senteret der får egen yogasal.  Dette settes stor pris på!  Vi gleder oss til å både undervise og praktisere i varme og rolige omgivelser også der. «


Time- og kursoversikt:

Er du ny til yoga?

Da har du disse mulighetene (klikk for mer info):

Ønsker du litt mer ashtanga?

Også barn har godt av yoga!

Er du mann og stiv i kroppen?

Lyst å teste en ny måte å gjøre yoga på?

Lyst til å lære tai chi?

Spennende og fordypende workshops å krydre hverdagen med: