Vi søker alltid dyktige medarbeidere til våre team, og nå er det særlig klinikkene våre som trenger forsterkninger. I desember åpner en tredje klinikk i Slemmestad, i tillegg til ettromsklinikken på Liertoppen og treromsklinikken i Lensmannslia i Asker.

Vi søker dyktige, kunnskapsrike og utadvendte behandlere med interesse for trening til våre klinikker. I januar 2018 åpner vi vår 3. klinikk og har behov for å utvide vårt team!

Klinikkene mottar en variert pasientgruppe, av både medlemmer og ikke-medlemmer av våre treningssentere. Vi har også godt samarbeid med flere forsikringsselskaper, idrettslag og -klubber.

Som behandler på ats klinikk vil du jobbe tverrfaglig med andre terapeuter på klinikken, samt samarbeide tett med våre personlige trenere. Klinikkene ligger inne på treningsentrene og som behandler kan du benytte deg av alle fasiliteter med dine pasienter. Det siste senteret vi åpnet i Asker, på ca 4000m2, har alt fra et velutstyrt studio, sykkelsal, løpesal, CrossFit, spa, smoothiebar og mye mer.
Vi har fokus på kunnskapsutvikling og arrangerer workshops hver mnd med både eksterne og interne foredragsholdere. Vil du være del av et dynamisk miljø som stadig er under utvikling.
Vi søker deg som er fysioterapeut, naprapat, osteopat, massør, manuellterapeut og andre fagområder. Send søknad i dag!

post@atsklinikk.no

Vi søker også instruktører og PT-er!