fbpx

Nikoleta Lyra

Personlig trener

Hva jeg kan tilby deg

Målet mitt er å gi deg en morsom, men effektiv «snarvei», mot en mer fredelig og sunn livsstil, som gjenspeiler omsorgen og respekten du har for deg selv, og som et resultat, til andre områder av livet ditt.

Sammen vil vi finne ut hvordan vi kan starte, eller starte på nytt, mens vi prøver å tilpasse oss kravene til en stressende hverdagsplan. 

Vi vil hjelpe hverandre med å bygge et solid og bærekraftig grunnlag for trening og spisevaner, som vil gi deg muligheten til å være en fullt uavhengig trainee i fremtiden, og selvfølgelig ha bedre kontroll over din mentale og fysiske tilstand.

Jeg vil dele med deg min kunnskap, triks og tips for å gjøre livet ditt enklere, og jeg vil følge deg opp for å skape et sakte, men stødig rammeverk.

Jeg er stolt over å alltid være fullt engasjert og gi min ytterste støtte som er velfortjent til en person som bestemmer seg for å ta over livet deres ved å ta et skritt nærmere helsen deres, uavhengig av hindringer eller motgang.

 

Utdannelse

Erfaringer

Jeg begynte som personlig trener i 2015. Siden har jeg jobbet både i hjemlandet mitt (Hellas) og i Norge med:

– Styrke og kondisjon
– Mobilitet
– Vekttap
– Kjernestabilitet og rehabilitering
– Seniortrening
– Trening med barn
– Dansing
– Svømming

Del treningen med oss!

Kontakt oss

Logg in for den fulle ATS opplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap