fbpx

Våre personlige trenere

Mats Lauvvang Høilund

Personlig trener

Med mine 14 års erfaring innen Trening og kosthold i både teori og praksis, og unik egenerfaring om veien fra overvektig og utrent til sunn og sterk, kan jeg hjelpe deg til å gjøre en forandring mot et bedre liv!

Lars Henrik Neverdal Hegg

Personlig trener

Jeg jobber som personlig trener fordi jeg elsker å se mestringsfølelsen og gleden til mennesker som oppnår nye ting og når sine mål. Jeg mener at fysisk aktivitet og godt tilrettelagt trening skal være en del av alles hverdag.

Fredrik Tapper

Personlig trener

Fredrik er personlig trener og coach i functional fitness. Han brenner for å hjelpe folk og du vil merke Fredrik sin behagelige personlighet og smittende humør. Ønsker du hjelp med mobilitetstrening eller kettlebells så er Fredrik rett mann.

Sofie Kolås

Personlig trener

Jeg sørger for at du får den oppfølgingen og treningsgleden du trenger for å oppnå dine mål.
I en hektisk hverdag ønsker jeg å tilby deg sunne og varige løsninger som bidrar til livskvalitet og mestring i hverdagen.

Lars Olav

Personlig trener

Jeg har jobbet som PT og Coach siden 2013, og har jobbet med alt fra idrettsutøvere, godt voksne og barn.

Personlig er jeg opptatt av å møte mennesker der de er, dele kunnskap og erfaringer slik at de jeg jobber med får en dypere forståelse for hvorfor vi gjør de tingene vi gjør, og hvor vi er på vei.

Ardalan Tazmini

Personlig trener

Har jobbet som PT og gruppetrenings instruktør siden 2018. Han har jobbet med voksne og barn, og er spesielt opptatt av skadeforebyggende og rehabiliterende trening. For han handler trening om å ha det gøy, skape mestringsfølelse og utfordre seg selv både fysisk og psykisk. Gode opplevelser og treningsglede skaper vi ved å ivareta og tilegne gode vaner over tid.

Asker treningssenter

Kontakt

Sosiale medier

Nyhetsbrev

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap