fbpx

Personlig trener

Vi hjelper deg med dine treningsmål

Hvorfor personlig trening?

Personlig trening er en treningstjeneste der en personlig trener gir deg individuelle treningsøkter og rådgivning for å hjelpe deg med å nå dine trenings- og livsstilsmål.

Våre personlige trenere har høy fagkompetanse kombinert med erfaring og engasjement! Våre personlige trenere har som mål å gi den beste oppfølgingen som mulig. Derfor stiller vi et skyhøyt krav til trenerne, slik at du kan være trygg på at du er i trygge hender og blir sendt på rett vei mot dine treningsmål. Det du betaler for ved valg av PT hos oss er ikke bare en garanti mot målene dine, men også eksklusive treningsopplevelser og en bedre hverdag.

Trenerne

Mats Høilund

Personlig trener

Lars Henrik

Personlig trener

Nikoleta Lyra

Personlig trener

Lars Olav

Personlig trener

Book en time med Personlig trener

En konsultasjon med en personlig trener kan være en god måte å lære om treningsmulighetene som er tilgjenglige for deg og utvikle en skreddersydd treningsplan som passer dine individuelle livstils- og treningsmål, samt behov.

Kjøp PT - klipp

Med et klippekort kan du kjøpe et visst antall økter med personlig trener, og bruke dem når det passer deg best. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har en travel timeplan eller ønsker fleksibilitet i treningsrutinen din.

Del treningen med oss!

Kontakt oss

Logg in for den fulle ATS opplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap