Om oss2017-09-15T13:17:30+00:00

Februar 2017 startet et ny epoke for asker treningssenter. Hovedsenteret hadde rett og slett vokst ut av lokalene i Bankveien i Asker sentrum, og vi fant de perfekte forholdene for et nytt og større senter i Lensmannslia.

9. februar 2017 åpnet ats i Lensmannslia 4 (LM4), et enormt multisenter med SPA-avdeling, CrossFit, egen yogasal, ats klinikk, Mood studio frisør & beauty og mye, mye mer.

For mange er treningssenteret vårt som et andre hjem. Man kommer ikke bare for å trene, men også for å møte venner, kollegaer og dyktige instruktører. Vårt treningstilbud er for alle som er 15 år og eldre, og tilbudet begynner fra tidlig morgen. Senteret åpner kl. 05.00 (ubemannet frem til kl 07.30), og flere dager i uken starter gruppetimene så tidlig som 06.30. Samtidig med resepsjonen åpner BOOST smoothiebar & kafé med et utvalg smoothies, baristakaffe og mye mer.

Vi ønsker å være et inkluderende senter i lokalmiljøet. Asker Treningssenter har derfor også et godt tilbud til seniorer. Vi ønsker å gi våre kunder et helhetlig tilbud gjennom både mental og fysisk trening. Alle som ønsker mer oppfølging og veiledning innen trening, kosthold og livsstil skal få et godt tilbud her hos oss.

Asker Treningssenter er et familiesenter. Vi har barna i fokus, og tilbyr medlemmene våre barnepass hver dag, hele uken. Her kan barna leke på tjukkas, tegne ved tegnebordet eller de kan se en film i kinoen vår.

Asker Treningssenter er et selvstendig senter. Vi kan derfor tillate oss å eksperimentere og prøve ut nye timer når vi ser nye og spennende konsepter. Våre timer vil derfor hele tiden være under utvikling, vi ønsker å skape det beste treningstilbudet til våre kunder.

Vi lover å gjøre alt vi kan for at akkurat du skal trives her hos oss!

Er du ute etter jobb hos oss? se her!

HISTORIEN OM HVORDAN ATS BLE TIL

Bankveien 10 har lange tradisjoner som treningslokale. Asker Treningssenter var faktisk de første som startet opp i bygget. I 1995 overtok SATS driften, men etter 15 år gjenoppstod Asker Treningssenter i ny drakt.

Leif Nilsen, Jan E. Johannesen og Vidar Lunde er eiere og drivere av Asker Treningssenter. Jan og Leif møte hverandre i 1997 da Jan ble ansatt i SATS Asker som Leif den gang eide. I 1999 ble treningssenteret solgt til SATS Norge, og Jan forsvant til Sverige. I 2006 startet Leif opp treningskjeden Jimu sammen med blant andre industridesigneren Vidar Lunde. I 2007 ble Jan ansatt som daglig leder ved Jimu Asker og ble deleier i firmaet. I 2010, da SATS trakk seg ut av Asker, dannet denne trioen Asker Treningssenter.