MINI-RETREAT MED TOBIAS PALM

Det blir spennende Ashtanga-workshop i yogasalen i Asker første søndag i oktober.

// PÅMELDING VIA LENKEN NEDENFOR ELLER I RESEPSJONEN //

I tillegg til den fysiske aspekten som de fleste kjenner ved Ashtanga Vinyasa Yoga, er det en praksis også for sinnet. Ved å flytte fokuset over fra de fysiske stillingene til kvalitet og telling av pust i gjennom hele vinyasasekvensen kommer vi i kontakt med de mer subtile lagen i praksisen; dharana og dhyana – konsentrasjon og meditasjon. Det vil samtidig gi en forståelse av hvordan Ashtanga Vinyasa Yoga er bygget opp og et verktøy for å utvikle mysorepraksisen.

Workshopen varer fra kl. 11.00 til klokken 13.00, og vi avslutter med lunsj.
Mysore-timen 08.30-10.30 denne dagen undervises også av Tobias.

Pris: 350,- for medlemmer, 500,- for ikke-medlemmer.

Alle nivåer velkomne!
________________________________________________________________

OM TOBIAS

Tobias er født og oppvokst i Sverige, men flyttet til Norge i 1997. Han er utdannet optiker, men oppdaget yoga i 2006, da han bodde i Buenos Aires for å lære seg Argentinsk Tango. Det var nysjerrigheten på sammenhengen mellom pust, bevegelse og intensjon i den argentinske tangoen som ledet ham inn på yogastien. Tilbake fra Argentina året etter begynte han å praktisere og senere jobbe som assistentlærer på Ellen Johannesens studio Ashtanga Yoga Oslo (AYO).

Det er de samme kvalitetene man finner i tango som ligger til grunn for justeringene og mysore-undervisningen til ydmyke Tobias: Han er følsom, lyttende og inviterer til bevegelser som virker jordende og fremmer pustens kvalitet.

I 2012 fullførte svensken en 200-timers lærerutdanning med John Scott, og han har siden assistert ham på workshops og retreats i Norge, men også i Sverige, Polen, Spania og India. I 2016 ble Tobias sertifisert som en av John Scotts få 500-level Graduate Teachers.

Sjekk gjerne ut Tobias på Instagram: @obiwanyogi

MELD DEG PÅ HER

2017-08-31T10:50:51+00:00 30 august 2017|asker YOGA, Yoga, yoga kurs|