fbpx

Skreddersy ditt unike medlemskap

Det handler om treningsopplevelsen!

Din egentid!

På Asker treningssenter kan du velge blant et bredt utvalg av toppmoderne treningsapparater både til styrke, kondisjon og funksjonell fitness. Vi har også 18års aldersgrense, slik at du alltid kommer til et hyggelig senter.

Og ønsker du deg tettere oppfølging underveis, hjelper de dyktige personlig trenerne våre deg selvfølgelig med å få maks ut av treningen – og å sikre at opplegget ditt er tilpasset akkurat dine mål og behov.

psss! er du student/senior får du 20% rabatt

Medlemskap tilbyr deg

Tillegg

Treningstider

Hver dag fra 05:00 – 23:00

Tilpass medlemskap etter behov

Du kan når som helst legge til eller ta bort tilleggene i ditt medlemskap etter når du har behov for det. Så om du en måned ikke har behov for å trene i grupper – ja, da kan dette enkelt fjernes.

PT- small group

Med denne tilgangen får du til gang til alle våre PT-small gruop timer. PTSG er gruppetimer med PT-effekt, du blir sett, veiledet individuelt samtidig som du får den ekstra dytten en tradisjonell gruppetime gir deg!

Ta med en venn

Med dette tillegget kan du ta med en venn opp til 3 ganger i løpet av en mnd. Dette kan være den samme vennen eller 3 forskjellige venner.


Du vil også få veiledningstime av en av våre instruktører, for å komme litt i gang med treningen. Dette passer utmerket for deg over 18 år som ikke ønsker mas eller kø under treningen.

Ved å stifte medlemskap aksepterer du også ansvarserklæringen:

Asker treningssenter

Kontakt

Sosiale medier

Nyhetsbrev

Logg inn på mine sider

Logg inn og ha full kontroll på ditt medlemskap!

asker treningssenter ukestrening

Opplev treningsgleden du også

Opplev et rolig og behagelig treningssenter med alt du trenger for å skape treningsopplevelser. 18år + senter med smoothiebar, personlig treningsrom, massasje, rent og ryddig.

asker treningssenter prøvemedlemskap

Opplev treningsgleden du også

Opplev et rolig og behagelig treningssenter med alt du trenger for å skape treningsopplevelser. 18år + senter med smoothiebar, personlig treningsrom, massasje, rent og ryddig.

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap