Gaven til deg selv eller andre som har alt.

Vår nye massasjeterapeut, Ann Helen, behandler muskelrelaterte smerter og låsninger. Hun blir å finne hos ats klinikk i Lensmannslia fremover, og hva er vel en bedre gave til deg selv eller andre enn forebyggende og problemløsende behandling?

Som massasjeterapeut benytter Ann Helen seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som kan gjøre at bevegelsesapparatet blir hemmet pga. smerter eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles meget effektivt med massasjeterapi. Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene, og gi veiledning til å forebygge disse problemene.

Friskvern (forebyggende helse) handler om å ta hånd om mennesker mens de er friske, det vil si å forebygge uhelse. På bakgrunn av vårt moderne levesett brer uhelse seg, og trykket på helsevesenet øker kraftig.

Stadig flere bedrifter har innsett betydningen av å forsøke å forebygge fremfor å reparere. Det å forebygge er billig og gir en motivasjon og et trivselselement i bedriften som et tilleggselement. Fravær er dyrt og øker i tillegg stresset på dem som må fylle oppgavene for dem som har fravær.

Som friskvernkonsulent og massasjeterapeut jobber hun holistisk, det vil si med hele mennesket.

Hennes jobb er å inspirere og veilede mennesker til å leve et friskere liv og forebygge sykdom og belastningsskader. Dette gir en vinn-vinn situasjon for mennesket, bedriften og hele samfunnet.

Kjøp gavekort eller bestill time i resepsjonen hos ats