fbpx

Kontakt oss

Ditt lokale treningssenter

Ofte stilte spørsmål

Hos oss er det dessverre ikke mulig med prøvetrening, men vi har drop in.

For å trene på Asker treningsenter må mn ha fylt 18år. Det eneste unntaket er om man benytter seg av et PT klipp med en av våre Personlig trenere.

Å være medlem hos ATS er enkelt! Du kan opprette medlemskapet online og laste ned appen «Wondr» som gir deg tilgang umiddelbart etter registrering. Ønsker du også en omvisning først, så tar vi resepsjonen gjerne en rundtur med deg!

Når du har medlemskap, drop in eller klippekort kommer du enkelt inn via appen «Wondr». Du logger inn med informasjonen du har opprettet under registrering, slår på «Sporing» eller «GPS» på telefonen og klikker på knappen «Inngangsdør» for å åpne ytterdøren eller «Gate» for å åpne porten inn.

Legg merke til at døren og gaten ikke vil åpne i perioden 23:00 – 05:00.

Hos oss trenger du i utgangspunktet egen hengelås for å kunne låse dine gjennstander inn i skapene.

Hos oss finner du moderne garderober som vaskes og vedlikeholdes daglig for den ekslusive opplevelsen. I våre garderoer ønsker vi det lille ekstra, litt som du får på et hotell. Derfor vil du finne dusjsåpe, godlukt og for damene har vi også små «livreddere» til når/om situasjonen skulle oppstå.

Hos oss har vi både drop in, klikkekort, ukestrening, en enkelt måned og årskort. 
Alt etter hvilket behov du har. For å kjøpe dette følger du bare denne linken: https://askertreningssenter.no/ukestrening/

Tilgangen til booking av PT- smallgroups kan man legge til under fanen «Mitt medlemskap» – Klikk så på «Kjøp flere abonnomenter» og velg det tillegget du ønsker. Du kan da velge mellom PT-smallgroups, ta med en venn eller kaffeavtale.

Tilgangen til booking av kaffeavtale kan man legge til under fanen «Mitt medlemskap» – Klikk så på «Kjøp flere abonnomenter» og velg kaffeavtale.

Med kaffeavtalen kan du ta deg så mye kaffe du bare vil fra resepsjonen! 

Inne på fanen PT på hjemmesiden vil du se en oversikt over våre personlige trenere. Om du klikker på den treneren du ønsker å benytte så vil du finne en kalender hvor man kan booke PT- starten direkte ellers kan man sende en henvendelse til post@askertreningssenter.no

PT klipp kan man enkelt kjøpe direkte inne på appen eller via her: https://askertreningssenter.no/pt-priser/

*Du trenger ikke være medlem av senteret for å kunne benytte deg av våre PTer

Ja, du kan benytte delbetaling på pakkene på 10 klipp og oppover. Dette gjøres ved kjøp av PT via resepsjonen.

Vedrørende betaling og opprettelse av betalingsavtale på nytt system så gjøres dette på 2 måter – avhengig av hvilken enhet du benytter:

PC – Nettleser 💻:
For å legge inn betalingskort, går du inn her: https://askertreningssenter.wondr.cc/ og gjør følgende:

 

Klikk på ikonet av en person.

Klikk på «Betalingsavtaler»

Klikk på «Legg til betalingsavtale» og legg inn kortet


Mobil📱:
For å legge inn betalingskort, går du inn på appen “Wondr” og logger inn

  1. Klikk på ikonet av en person.
  2. Klikk på “Min Profil”
  3. Klikk på «Betalingsavtaler»
  4. Klikk på «Legg til betalingsavtale» og legg inn kortet

.
Om man gjør det via appen og det ikke går, så vil det fungere med å logge inn på mine sider via en PC.

Om man har glemt passordet kan dette resettes via denne lenken: https://askertreningssenter.wondr.cc/users/forgotpassword

For å fryse ditt medlemskap så sender du en mail til post@askertreningssenter.no. Husk at frys bare kan gjøres i hele måneder og gjeldene fra førstkommende 1. i måned XX

Oppsigelse gjøres kun via epost – post@askertreningssenter.no med en oppsigelsestid pålydende 1 mnd gjeldende fra førstkommende 1. i kommende måned.

Andre henvendelser?

Send oss gjerne en mail på post@askerteningssenter.no med de spørsmål du måtte ha. Se igjennom «Ofte stilte spørsmål» først, kanskje står svaret allerede der. Vi svarer innen 24timer!

Del treningen med oss!

Kontakt oss

Logg in for den fulle ATS opplevelsen

Full kontroll på treningen, alt på et sted

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap