fbpx

PT smallgroups på asker treningssenter

Treningsopplevelsen blir bedre sammen!

Hva er PT- smallgroup?

PTSG står for Personlig Trening i Små Grupper. Vi gir deg skreddersydd gruppetrening med bransjens dyktigste trenere og treningskonsepter som gir deg maksimalt trenings- utbytte og opplevelse. PTSG er gruppetimer med PT-effekt, du blir sett, veiledet individuelt samtidig som du får den ekstra dytten en tradisjonell gruppetime gir deg!

Er du ny på trening eller kanskje bare lenge siden sist eller har du trent godt i mange år? Ja, da har du kommet på riktig sted. Vi vil gjerne ha deg med på laget og kan tilby deg kompetanse, trygghet, tett oppfølgning, tilpasset trening etter ditt nivå og masse treningsopplevelser!

Med vårt tillegg kan du velge selv når du ønsker å benytte PTSG tilbudet og ikke!

Ukens PT - smallgroups

Sunn styrketrening for hele kroppen med enklere øvelser som passer godt til de som ønsker å komme i gang!.

Slyngetrening er en svært god treningsform som utfordrer både styrke, koordinasjon og balanse. Disse timene passer godt til alle!

Kom og utford muskelene på en god og trygg måte, her kan man virkelig ta i!

Kondisjonstrening tilpasset akkurat deg, uansett om du liker best spinning, indoor running, staking eller skierg!

Bootcamp er en time etter prinsippet ”Bootcamp”. På disse timene er målet at man skal kjenne at man virkelig får jobbet med kroppen.

Kondisjonstrening tilpasset akkurat deg, uansett om du liker best spinning, indoor running, staking eller skierg!

Dans som treningsform har store positive effekter både fysiologisk og mentalt. Få bedre utholdenhet, kondisjon, balanse og koordinasjon med enkle dansetrinn, fengende musikk og mye energi. Denne timen passer for alle!

Bevegelighetstrening er et nyttig verktøy for de aller fleste for å øke bevegligheten i leddene. Med økt bevegelighet blir dagligdagse oppgaver enklere, og man kan oppleve at hverdagen blir lettere. Med større utslag i leddene blir det også enklere å gjennomføre enkelte styrkeøvelser.

Asker treningssenter

Kontakt

Sosiale medier

Nyhetsbrev

Logg inn på mine sider

Logg inn og ha full kontroll på ditt medlemskap!

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap