VEKTREDUKSJON: Vil du komme i gang med trening i en isolert gruppe med likesinnede?

Onsdag 9. januar starter nye Roede kurs hos Actic Asker.

Kl. 1800 standard kurs
Kl. 1930 aktivkurs med spinning

Du får:
-Personlig oppfølging av kursleder
-Åtte ukentlige møter i en gruppe
-Ned i vekt-meny tilpasset deg
-Kunnskap om kosthold og trening
-Inspirerende kursmateriell med oppskrifter og nyttige verktøy
-Gullmedlemskap i Roede-klubben

For mer informasjon eller påmelding ta kontakt med:

Borghild Stenbro
Sertifisert Roede- kursleder og Livsstilsscoach
E-post: borghild.stenbro@greteroede.no
Mobil: 93 25 93 55

 

 

 

Roede Aktiv kombinerer trening og kosthold. Kurset er et tidseffektivt treningstilbud for deg som også vil ned i vekt. Her får du kombinasjonen som effektivt vil hjelpe deg med både vektreduksjon og bedre fysisk form.

Se kursoversikt her!

Vi vet at den mest effektive metoden for å kvitte seg med ekstra kilo er å kombinere sunt kosthold med trening. Deltakerne har en times felles trim på kurskvelden – trygt instruert av våre erfarne trenere, som sammen med kursleder lærer deg alt du trenger å vite om sunt kosthold for å kunne gå ned i vekt. Du vil bli fulgt opp på vekt, kosthold og menyvalg.

Hvorfor velge Roede Aktiv?

Fordi det er perfekt når du skal ned i vekt og ønsker å kombinere sunt kosthold og fysisk aktivitet.

Mange sliter med å komme i gang med trening, å få tid nok til å trene, eller rett og slett å velge riktig treningsform. Nå kan du få til alt dette – og samtidig lære hva du skal spise for å gå ned i vekt. Et Roede Aktivkurs hjelper deg ikke bare med vektreduksjon, sunt kosthold og trening, men også med å komme i gang med trening.

Målet med treningen bør være å komme i bedre form og få bedre kondisjon, ikke bare å forbrenne kalorier. Skal du lykkes med å gå ned i vekt og bli der, er det nok viktig at du finner glede ved selve treningen og at den ikke bare er et nødvendig onde for å gå ned i vekt. En varig vektreduksjon har egentlig bare en start og ikke en slutt, du må innarbeide noen vaner som du er villig til å leve med videre og regelmessig trening er en av disse.

Medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker får du tilgang til eksklusivt GR-medlemskap hos asker treningssenter til kr.ø 469,-/mnd inkludert to PT-timer og halv pris på SPA-medlemskap.

Du får også din egen side på nettet hos Grete Roede hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening på nett gir vi deg nyttige tilbakemeldinger, og du kan følge din egen utvikling i kurver og tabeller.

PRIS: 
8 ganger: Kurset inkl. kursmateriell koster kr. 3050,-. Går du flere kurs fortløpende vil et videregående kurs koste noe mindre.