Fredag 31. august kl 18-20 blir det GRATIS sheetmask, bobler og snacks til alle deltagere hos MOD studio Asker!


Møt opp ren i huden uten sminke – dere får utdelt hver deres sheetmask tilpasset deres hud.
Vi går så inn i yogasalen, hvor dere legger dere på hver deres matte med pledd og sheetmask, mens Joanna fra Skin-Up tar dere med i historien om koreansk hudpleie og enkel produktinformasjon.

Denne dagen får dere -20% på all koreansk hudpleie!

Det vil også vanke gode rabatter på andre utvalgte produkter og behandlinger.

Meld deg på her (klikk)

Hva er Koreansk hudpleie?
Sør-Korea ligger 10-12 år foran i utviklingen av innovativ hudpleie. Denne konstante jakten på det nye perfekte produktet gjør dem til verdensledende på hudpleie.

Koreansk hudpleie går ut på å behandle huden med respekt. Sørkoreanere har gjennom generasjoner fokusert på effektive og skånsomme ingredienser fra naturen, samt bruk av banebrytende komponenter som sneglesekret, biegift, og geitemelk. Disse unike ingrediensene bidrar til å oppnå resultater man aldri før har klart å oppnå.

Koreansk hudpleie har som filosofi å behandle og hydrere huden i dybden for å oppnå livsvarige resultater. Den fokuserer på fuktighet som er nøkkelen til plettfri hud.

Fuktighet plumper opp huden din og gjør fine linjer og rynker mindre synlige. Gjennomfuktet hud er derfor i bedre stand til å absorbere de aktive ingrediensene i hudpleieproduktene i den koreanske hudpleierutinen- toner, essens, serum, sheet-masker og fuktighetskrem. Alle disse nøkkelproduktene er designet for å påføres i tynne lag over hverandre. Hvert lag fyller huden med fuktighet, og hjelper det neste med å trenge bedre inn i huden, og øker ytelsen til hvert produkt du bruker.