Hvor fit kan du bli på 30 dager?

Desirèe Andersen gir deg det du trenger for å få en lettere, sunnere og sprekere livsstil, og søndag 10. februar kommer hun til oss i Asker! Gjennom suksessbloggen Fitfocus.no har Desireè i en årrekke inspirert over 100.000 følgere til å spise sunnere og bevege seg mer.

Desirèe har jobbet i treningsbransjen i fjorten år, og hun har sakte, men sikkert sett hvordan sosiale medier, trender og store overskrifter har vært med på å gjøre en sunnere livsstil til noe komplisert og nesten uoppnåelig for mange.

For fem år siden valgte hun å starte bloggen fitfocus.no som en liten motpol.

– Jeg ønsket å vise at et sunt kosthold kan gjøres enkelt, uten dyre spesialprodukter, med mat du finner i en helt vanlig butikk, mat du kjenner igjen og liker, forteller Desirèe.

En sunn livsstil kan være så mangt, det handler først og fremst om å finne frem til de gode vanene, som du opplever som positive for deg, og som gir deg de resultatene du ønsker for deg selv og ditt liv.

Ingen er like, og vi har ikke samme hverdag eller mål, men det skal være lett å leve sunt. Derfor er denne boken bygget opp slik at du kan velge den veien som passer din definisjon av fit.

SØNDAG 10.2 hos ACTIC Asker

11.15: Bootcamp /Desirèe Andersen
12.30: Boklansering og foredrag /Desirèe Andersen

Enten du ønsker å
– gå ned i vekt
– bli sterkere
– få bedre kondisjon
– vil bli inspirert til et sunnere kosthold.

I boka hennes får du Desirèes populære oppskrifter og treningsøvelser samlet. Fire ukemenyer med praktiske handlelister som kan få plass i en travel hverdag. Det er hjemmelaget sunn mat basert på gode råvarer, som kan spises av hele familien. Men det er også plass til noen søte belønninger til slutt. Treningsopplegget kan du tilpasse dine mål og din hverdag, enten du trener i studio eller hjemme. 30 dager er alt som skal til for å bidra til å skape god helse, overskudd, glede og en sunn livsstil som varer og varer. 

Tekst og bilde er hentet fra ark.no og haugenbok.no.