– ELEVENE SKAL BLI GLADE I SEG SELV

Valler vgs. sender tredjeklassingene på introkurs i CrossFit hos CFA for andre år på rad. – Det er viktig at elevene kan bli glade i seg selv, sier idrettslæreren.

Cathrine Mortvedt, lærer hos Valler

– Som lærer på videregående skole synes jeg det er viktig at elevene får oppleve allsidig trening, forstå viktigheten av å bruke kroppen, samt bli glad i seg selv, sier Cathrine Mortvedt.

Hun trener selv hos CrossFit Asker, og det var slik hun kom inn på tanken å gi elevene muligheten til å teste denne typen trening, hvor det ikke finnes speil og alle trener sammen i små grupper uansett nivå.

– Selv blir jeg bare mer og mer glad i denne formen for sport hvor du kombinerer mange områder av treningsverden. Elevene er selv ivrige og ønsker også veldig å teste dette, forteller Cathrine.

Hun velger CFA fordi hun kjenner trenerne og vet hvor gode de er på å formidle og engasjere medlemmene som trener der.

– Kunnskapsnivået er høyt, og de har mye positivt å komme med. Som pedagog er jeg stadig kritisk til hvordan ting innlæres eller hvordan man bygger opp ulike timer, men på CFA vet jeg at elevene er i gode hender og at de får en fin innføring i hva CrossFit er, roser Cathrine.

For henne er det viktig at elevene får et positivt møte med treningsformen og at de kan ta med seg noe av dette inn i fremtiden- enten som utøver selv, eller ved å bruke deler av treningen til å bli en bedre versjon av seg selv.

– Det å utfordre seg selv og finne en motivasjon for å drive trening står høyt – og det føler jeg CFA kan klare å hjelpe til med.

Vi gleder oss til en skikkelig svettefest!

2018-05-22T09:52:13+00:007 mars 2018|CrossFit Asker|