Gled deg over desember!

Desember blir en fantastisk måned på gruppetreningsfronten. Om du er hjemme i jula og ønsker å holde formen ved likeså tilbyr vi gruppetimer hver dag i jula. Vi har i tillegg en rekke spesialtimer å by på, også i juleferien. Felles for disse timene er at de har det lille ekstra, enten det er et juletema, to instruktører, en egendesignet time eller noe helt annet. Hvorfor ikke bruke en av disse timene som motivasjon for å holde treningen ved like gjennom desember?

 

Her er det vi kan by på (med forbehold om endringer):

 

På Liertoppen:

1. des. 09.30, familiebootcamp med nissetema. Ta med barna på trening! To trenere er til stede for å gi hele familien en treningsopplevelse.

20. des. kl. 10.30: juleavslutning for de godt voksne. Vi ordner litt ekstra servering etter siste godt voksen før jul.

24. des kl. 10.00: Julebootcamp med Trym. En siste økt før julekvelden? Den får du med Trym på Liertoppen!

I Lensmannslia i Asker:
Adventsyoga, søndager kl. 15.00: De tre første søndagene i advent kan du bli med på en donasjonsbasert yogaklasse hos Asker Yoga. Timen er åpen og gratis for alle, og ikke-medlemmer kan melde seg på til karin@asketreningssenter.no. Vi inviterer deg som er med til å donere et frivillig beløp til varmestua i Asker i bytte mot timen. Denne timen vil være en embodied flow. Det er en klasse som bygger på yinyoga-prinsipper, men som også lar deg ta i bruk flere sanser og inviterer deg til å bli med på en reise i ditt indre landskap – gjennom rolige bevegelser, meditasjoner og visualisering, temaer og intensjoner – og med musikk som akkompagnerer det hele.

20. desember kl. 10.30: Juleavslutning for de Godt Voksne. Bli med Ole Andreas og Maren på en time med julemusikk og herlig stemning. Etter timen blir det deilig kake og tid til sosial hygge.

22. desember kl. 09.15 Julebootcamp med Stine og Julian. En energisk og tøff inngang til julehelgen med disse to energibuntene av noen instruktører!

22. des. kl. 10.15: Julestep med Maren. Vi lover kun julemusikk, men kanskje ikke den du kjenner best fra før på denne timen med Maren. En halvtime kondisjon og en halvtime styrke sørger for at du svinger deg inn i jula med godfølelsen!

23. des. kl. 10.00: Nissesykkel med Jørgen. Triveligere enn dette blir det ikke når Jørgen tar på nisselua for å gi deg en siste sykkeltime før juleaften. Garantert god stemning!

24. des. kl. 09.00: Julestep med Hanne. Hva med å være ferdig trent og skiftet før tre nøtter til askepott? Det kan du om du blir med Hanne på denne steptime som gir deg både kondisjon, styrke og julestemning.

27. des. kl. 09-16: Aktivitetsdag for barna med Nikoleta, for mkun 299,-! Les mer her

27. des. kl. 17.00 Skinketrim med Nikoleta. Trenger du å trene litt i romjula? Ta med deg godt humør og kom på vår skinketrim. Nikoleta leverer en spesiallaget romjulstime som gir deg full pakke og litt ekstra fokus på «skinka» 😉

31. des. kl. 10.00: Nyttårssykkel med Jørgen. Start nyttårsfesten på sykkelsetet! Med Jørgen blir det feststemning fra første stund!

I Slemmestad:

22. des. kl. 09.30: Nissesykkel med Edyta. Ønsker du en siste spinning før juleaften så kan du blir med Edyta og samtidig få en morsom og hyggelig opplevelse med nissesykkel. Kom gjerne med nisselua!

23. des. kl. 10.30: Julezumba med Gry. Dans deg inn i jula! Gry byr på litt ekstra julemusikk sammen med fengene rytmer på julezumba.

22. des. kl. 10.00: Julebootcamp med Nana. Hvorfor ikke få unna en effektiv treningsøkt før juleaften setter inn for fullt? På bootcamp med Nana får du full pakke!

31. des. kl. 10.15: Nyttårsstep og -styrke med Edyta. Sving deg inn i det nye året med en trening for hele kroppen på step og styrke, nyttårsutgaven!