BYTTE UT KAFFEKOPPEN MED EN VARIG LIVSSTILSENDRING?

BYTTE KAFFEKOPPEN MED EN VARIG LIVSSTILSENDRING?

Det er ikke kaffekoppen i seg selv som er problemet. Den er vi faktisk veldig positive til. Men vi vil bruke den til å få frem et poeng.

Hvor mange kaffekopper drikker du i løpet av en dag?

Én, tre, kanskje fem? Kjøper du noen av dem på kafé, kiosk eller lignende? Det er nemlig her vi mener du kan gjøre et bytte.

For 100 kroner dagen vil vi nemlig leie deg gjennom et helhetlig livsstilsendringsprogram vi har døpt Just Move. Dette er tredje gangen vi gjør det, og vi mener nå å ha lært nok til å kunne tilby dere det aller beste kunnskaps- og erfaringsbaserte programmet.

Oppfølgingen er tett, både via fysiske møter og via nett. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper innen verken trening eller kosthold, men det er heller ikke negativt om du har det. Vi skreddersyr og tilpasser programmet til deg uansett grunnlag og forutsetninger.

Kaffe eller sjokolade?

Det trenger naturligvis ikke være kaffe du skal kutte ned på. Det kan like gjerne, eller kanskje mer ønskelig være tobakksvarer som snus og røyk, sjokoladeplater eller den unødvendige torsdagspilsen.

Livet er og skal fortsette å være en gave som skal nytes, men vi vil at du skal kunne nyte det med god samvittighet. Det gjør du om du blir kjent med din egen kropp og hva den ønsker og tåler for å føle seg best mulig.

100 kroner er 2 kopper latte, 1 boks snus eller 1 halvliter pils på restaurant.

God helse = sosial trivsel

Hva er det egentlig som definerer god helse? Ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO) så er det summen av psykisk, fysisk og sosial helse sammen med fravær av sykdom.

Er du frisk og fin, trener greit og er redd for å spise i sosiale lag og/eller trene med andre fordi du da kanskje bryter med egne rutiner, så har du ikke så god helse som du kan ha. Vi er svært opptatt av å finne balansen og sørge for at du blir i stand til å coache deg selv, både hva gjelder kost, trening og det sosiale. Det er derfor en rekke samlinger inkludert i Just Move, som totalt går over ti måneder.

Just Move på Facebook

Dette får du

– Personlig oppfølging av vårt team av PT-er og kostholdsrådgivere fra oktober 2017 (oppstart uke 42) til juli 2018.
– Helgesamlinger med ulike temaer: teoretisk og praktisk matvarekunnskap, selvledelse/coaching, treningsworkshops i basseng/utendørs/innendørs, forebyggende og rehabiliterende trening og mye mer.
– En verktøykasse med erfaringer fra et stort antall aktiviteter: kroppsvekttrening, styrketrening, lekbasert aktivitet, kondisjonstrening, vinteridrett og mye annet. Vi skal finne en treningsform du trives med.
– Være del av en gruppe mennesker som har samme ønske om en sunnere livsstil. Kanskje får du venner for livet?
– En fellestrening hver uke, progressiv introduksjon til varierte treningsformer.
– En unik mulighet til å lære mye om livsstil, kosthold og fysisk & psykisk helse.
– Goodiebag med div. treningsutstyr.
– Full tilgang til alle våre treningssentere.

Slik fungerer det

– Vi starter med en anamnese, veiing og mål.
– Vi skreddersyr mål til deg hver eneste uke.
– Evalueringssamtaler hele veien.
– Individuell kostplan tilpasset dine behover og preferanser.
– Egentrening og kosthold loggføres over nett.
– Oppfølging etter avsluttet prosjekt.

Har du spørsmål? Send e-post til justmove@askertreningssenter.no