Lørdag 21. april får vi igjen besøk av arrangørene av Bootcamp Survivor & Chicken Race i Hønefoss hos ats, denne gangen i Slemmestad!

VIKTIG INFO

Bootcampen starter 12.00, da er det viktig at du er på plass og klar til action!

Her kommer mer praktisk info:

Parkering ved ats Slemmestad/Slemmestadgården er gratis. Eternitveien 2 er adressen.

Barnepassen er åpen frem til klokken 13.30 denne dagen. Vi anbefaler å benytte privat barnevakt heller enn barnepassen for å unngå stress denne dagen hvis mulig. Husk at plasser i barnepassen er begrenset.

Oppmøte: Øktstart er 12.00 i studio. Alt i dette senteret foregår i samme etasje. Beregn tid så du rekker innom garderoben og låse inn tingene dine.

Mat og drikke: Smoothies og kaffe kan kjøpes i BOOST smoothiebar. Smoothies bestilles og betales før klokken 11.30, så står den klar til deg på ønsket tidspunkt (f.eks. kl. 13.45).

Konkurranser og informasjon: Det vil bli loddet ut premier fra Bootcamp Hønefoss, asker treningssenter og samarbeidspartnere etter bootcampen. Vi nevner fribilletter og råtøffe klær! Billetter kan også kjøpes i resepsjonsområdet senere, det samme kan diverse klær og utstyr fra ata treningsutstyr.

Dette forventes av deg: Møt opp i god tid med verdens største glis, frokosten godt plassert i magen og motivasjon for å gjøre ditt beste i økta. Vi skal jobbe på tid, og du styrer intensiteten selv. Det er for øvrig gode muligheter for å bli meget sliten. Et tips på veien: Ikke legg opp til en treningsøkt nummer to denne dagen…

De vil være tilgjengelige for spørsmål og info om løpet etter bootcampen. Dette blir litt av en treningsfest for å lyse opp i høstmørket! Bare å glede seg 🙂

Timen er åpen for alle, bruk kontaktskjemaet under for påmelding!

72 plasser skal fylles!

Pris for ikke ats-medlemmer er kr. 100, dette betales i kassa på vei inn.

hønefoss bootcamp