LØRDAG 4/11 KL. 9: BOOTCAMP HØNEFOSS KOMMER TIL ATS (FULLBOOKET)

Lørdag 4. november hadde vi besøk av arrangørene av Bootcamp Survivor & Chicken Race i Hønefoss hos ats, hvor de arrangerte bootcamp i OCR-stil!

VIKTIG INFO

Selve økta starter 9.00, da er det viktig at du er på plass! Her kommer mer praktisk info:

Parkering ved Lensmannslia 4 er gratis i to timer. Du registrerer ditt bilnummer i resepsjonen.

Barnepassen er åpen, der kan barn som er booket på i forkant være i inntil 1,5 timer. Vi anbefaler å benytte privat barnevakt heller enn barnepassen for å unngå stress denne dagen om mulig. Husk at plasser i barnepassen vår er begrenset og må bookes på forhånd i app/nettside eller telefon 400 00 481.

Oppmøte: Øktstart er 9.00 i CrossFit-boxen. Garderobene er i 1. etasje, boxen er i U2/U3. Beregn tid så du rekker innom garderoben og låse inn tingene dine,. Har du ikke hengelås, så selges dette i resepsjonen.

Mat og drikke: Smoothies og kaffe kan kjøpes i BOOST smoothiebar. Smoothies bestilles og betales før klokken 8.30, så står den klar til deg på ønsket tidspunkt (f.eks. kl. 11.00).

Konkurranser og informasjon: Det vil bli loddet ut premier fra Bootcamp Hønefoss, asker treningssenter og samarbeidspartnere etter bootcampen. Vi nevner fribilletter og råtøffe klær! Billetter kan også kjøpes i resepsjonsområdet senere, det samme kan diverse klær og utstyr fra ata treningsutstyr.

Dette forventes av deg: Møt opp i god tid med verdens største glis, frokosten godt plassert i magen og motivasjon for å gjøre ditt beste i økta. Vi skal jobbe på tid, og du styrer intensiteten selv. Det er for øvrig gode muligheter for å bli meget sliten. Et tips på veien: Ikke legg opp til en treningsøkt nummer to denne dagen…

De vil være tilgjengelige for spørsmål og info om løpet etter bootcampen. Dette blir litt av en treningsfest for å lyse opp i høstmørket! Bare å glede seg 🙂

Timen er åpen for alle, bruk kontaktskjemaet under for påmelding!

72 plasser er nå fullt, men du kan settes på venteliste 🙂

hønefoss bootcamp