behandling 2018-06-19T15:05:58+00:00

Ser du etter MOOD studio frisør, beauty og behandling? Se her!

ats klinikk

ats klinikk tilbyr erfarne fagfolk innen helse og trening, som har som mål å gi deg den beste behandling og oppfølging. I tillegg til å kunne tilby massasje og fysioterapi samarbeider vi tett med våre Personlige Trenere. Hos oss trenger du ikke henvisning fra lege, samt at vi har kort ventetid og akuttimer. Alle ats-medlemmer har 10 % rabatt på behandling på klinikken. Har du helseforsikring gjennom jobb eller privat, kan du også benytte denne hos oss – velkommen!

VI SØKER BEHANDLERE!

Fysioterapi

Fysioterapeuten har inngående kjennskap til kroppens anatomi, bevegelse og funksjon. Undersøkelse og funksjonsvurdering utgjør fysioterapeutens fundament for valg av hvilken behandling som skal igangsettes.

En fysioterapeut behandler alle akutte og kroniske lidelser som gir seg utslag i smerter eller funksjonsforstyrrelser i muskel- og skjelettsystemet. Dette kan for eksempel være nakke- og ryggsmerter, ulike belastningslidelser, idrettsskader, hodepine mm. Det kan tilrettelegges for opptrening feks etter skader eller kirurgiske inngrep.

Massasje

Massasje har vært praktisert som en helende terapi gjennom århundrer i nesten enhver kultur over hele jordkloden. Massasje og muskelterapi har sin viktigste oppgave i å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene som kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, angst og traumer. Slike spenninger setter seg i kroppen og oppleves som smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Ulike former for massasje og muskelterapi er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære, kropp og sjel. Regelmessig behandling er skadeforebyggende og kan føre til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, forbedret koordinasjon, bedre kontakt og fleksibilitet i muskulatur.


ASKER

Sarah Agnes Christensen
Fysioterapeut, MNFF
94 28 99 64 – sarah@atsklinikk.no

Sarah er utdannet ved Saxion Hogeschool i Enschede, Nederland. Hun har spesial kompetanse i Klinisk Ortopedisk Medisin(OMI), samt videreutdannelse innen bla smertebehandling med nåler. Sarah har jobbet med alt fra rehabilitering etter skader og operasjoner, til idrett og trening.

Sarah jobber også hos ats Klinikk på Liertoppen


Hossein Rameshk
Fysioterapeut
97 46 19 73 – hossein@atsklinikk.no

Hossein er utdannet fysioterapeut ved HIOA (OsloMET storbyuniversitet). Han er i gang med en masterutdanning innen fysioterapi; retning muskel- og skjelettlidelser. I tillegg har han en PT utdannelse fra Norges idrettshøgskole. Hossein har nyeste forskning som forankring til å behandle dine plager. Med bakgrunn fra kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten har Hossein et bredt spekter av erfaring fra forskjellige pasientgrupper med ulike problemstillinger. Hovedfokuset hans er primært plager i muskel- og skjelettapparatet med kompetanse innen belastningsskader, ortopediske problemstillinger og rehabilitering. For Hossein er det viktig at tiltakene for plagene dine er bærekraftige, og gjør deg selvstendig på sikt. Ikke minst må trening være lystbetont og morsomt.


Ann Helen Sundnes
Massasjeterapeut, MNMF
Friskvernkonsulent
‭93 45 70 59‬ – annhelen@atsklinikk.no

Ann Helen er utdannet massasjeterapeut og benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som kan gjøre at bevegelsesapparatet blir hemmet pga. smerter eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles meget effektivt med massasjeterapi. Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene, og gi veiledning til å forebygge disse problemene.

Ann Helen kan tilby:
– Behandling av muskelrelaterte smerter og låsninger.
– Bedriftsbesøk for å forebygge livsstil- og stressrelatert fravær (friskvern). Kan utarbeide program som inkluderer egentrening og oppfølging for individ og grupper.
– Behandling og støtte for unge og voksne med behov for økt balanse i trygge former.
– Behandlingen etter den enkeltes behov, tilpasset helsesituasjon og dagsform.
– Respekt for individet og min egen profesjons muligheter og begrensninger. Samarbeider derfor gjerne med andre når dette er riktig.
Se mer info på hennes nettside


SLEMMESTAD

Mats L. Høilund
Massør, AFPT
97 71 49 53 – mats@atsklinikk.no

Mats er utdannet massør og personlig trener ved Akademiet for personlig trening. Han har allsidig treningsbakgrunn med 10 års erfaring innenfor styrketrening, og med fagbrev som kokk jobber han helhetlig med både trening, kosthold og massasje for å hjelpe deg best mulig. Han tilbyr både klassisk massasje og idrettsmassasje.


Erland Eggen
Fysioterapeut, MNFF
90 02 20 16 – erland@atsklinikk.no

Erland er utdannet fysioterapeut fra University College Sjælland Næstved; Danmark. Han skrev sin bachelor om skadeforebyggelse i håndball, og har stor interesse for feltet innen idrett generelt. Erland har videreutdanning i smertebehandling med nåler og strøm gjennom Norsk fysioterapi forbund, og er i gang med utdannelse i Mulligan Konseptet – noe han bruker mye i sin behandling. Erland har stor interesse for behandling av nakke-, skulder- og armproblematikk. Han har også mye personlig erfaring med skader fra idrett, som mangeårig håndballspiller.

ats klinikk, avd Asker

Lensmannslia 4, 1386 Asker

ats klinikk, avd Liertoppen

Drammensveien 201, 3420 Lierskogen

ats klinikk, avd Slemmestad

Eternitveien 2, 3470 Slemmestad

ats klinikk, avd Slemmestad

Eternitveien 2, Slemmestad

Fysioterapi 30 min 440,- (*396,-)
Fysioterapi 45 min 550,- (*495,-)
Massasje 30 min 410,- (*369,-)
Massasje 60 min 690,- (*621,-)

*Alle våre medlemmer får 10% rabatt på all behandling ved våre klinikker

Timer kan bookes direkte i resepsjonen eller ved å ta kontakt med våre behandlere på telefon eller mail

Har du helseforsikring gjennom jobben eller privat, kan du benytte denne hos oss.