fbpx
dager
timer
minutter
sekunder

DELTAKELSE

Deltakeravgifter og start

Mer info...

Du som deltaker på 5 eller 10 km må velge dette ved påmeling og registrering. Deltakeravgiften er på 350kr for voksne og 150kr for studenter. Startnummer hentes i sekretariatet ved Kulturhuset fra 15:00 – 17:45 den 15.september. De som er forhåndspåmeldt vil få mail om eventuelt tidligere henting.

FORMÅLET

Vi samler inn penger og gir overskuddet til Bamsefondet

Mer info...

Spurten har som formål å samle inn penger til et veldedig formål, spesielt for å hjelpe barn og unge. I tillegg til dette skal spurten samle Asker sentrum for å skape et tettere samhold og verne om lokale opplevelser.

BARNELØPET

Barna får sitt eget lille løp rundt Asker sentrum!

Mer info...

Alle barna får utdelt en AskerSpurten t-skjorte og en premie! Starten tar sted rett utenfor Kaffebrenneriet og ledes av en kjent og kjær barnefavoritt. Barneløpene deles opp i 2 om ganger. Først går løpet for de minste på 0 - 6år, de løper en runde rundt sentrum. I andre omgang løper barna fra 6-12år to runder rundt sentrum. Etter løpene tar barna seg en premie på premiebordet.

5 KM LØYPA

5 km løypa går opp til og gjennom Semsvann og ned igjen

Mer info...

5 Km løypen går fra Asker Kulturhus og opp mot Asker kirke og igjennom Jansløkka skole, opp mot semsvann og inn ned mot Asker sentrum igjen.
Påmelding

10 KM LØYPA

10 km løypa går opp til og rundt Semsvann og ned igjen

Mer info...

10 Km løypen går sammen med 5 km fra Asker Kulturhus og opp mot Asker kirke og igjennom Jansløkka skole, opp og rundt semsvann og inn ned mot Asker sentrum igjen.
Påmelding

Bli med å løp Askerspurten med

BJØRNIS

Barneløpet er GRATIS for alle barn! Alle barna vil også få t-skjorte og premie. Ikke nok med det, men Bjørnis kommer også og løper med barna i årets løp!

Så ta med hele familien og bli med å øp for en god sak!

PROGRAMMET - 2022

Overskuddet går til Bamsefondet

Bamsefondet har som formål og hvert år tildele midler, innenfor de rammer som er satt, for å inkludere flere barn og unge i aktivitet og idrett.

FORMÅLET

Vi samler inn penger og gir overskuddet til Bamsefondet

Mer info...

Bamsefondet har som formål å tilrettelegge for at flere barn og unge i Asker kommune og regionen rundt skal få mulighet, gjennom økonomisk støtte, å delta i aktivitet på lik linje som andre jevnaldrende. Bamsefondet skal også stimulere andre organisasjoner og idrettslag til å hele tiden jobbe aktivt mot å inkludere flere barn, samt tilrettelegge for deltagelse. Videre skal Bamsefondet også ha som formål å bedre livskvaliteten for utsatte barn.
Les mer...

Arrangørene:

Start treningen i dag for kun 199kr/ ut året!

Få 70% av på medlemskap