Anukalana Yoga – when flowing becomes fluid.

YOGAKURS VÅREN 2018

Kurset går over 8 ganger, og i løpet av denne tiden skal vi lære oss en ny måte å gjøre yoga på – en måte som oppleves mykt, flytende og naturlig for din kropp. Vi kommer til å utforske en yogapraksis som er både dynamisk og meditativ – myk eller mer fysisk krevende. Vi går igjennom grunnprinsippene i Anukalana yoga, pusten og kroppen i bevegelse, korte og lengre serier av stillinger – og vi ser hvordan vi kan bruke denne teknikken til andre typer yoga for å fremme en naturlig flow i din kropp. Kursopplegget gir deg en tett oppfølgning av yogalærer, en progresjon fra uke til uke, litt teori – og tid for spørsmål underveis. Kurset passer veldig godt for deg som har lyst å lære å gjøre yoga på egen hånd og utvikle din yogapraksis. Du kan være ny til yoga med et ønske om å føle deg mer fri i kroppen, eller mer erfaren. Vi utforsker også andre sider av yoga, som meditasjon og pranayama (pusteøvelser).

Christina er meditasjons- og yogalærer RYT 500H, og er den første Anukalana yogalæreren i Norge. Dere kjenner henne fra yoga flow-timene som pleier å være preget av energi og et sprudlende humør.

Hennes bakgrunn er fra Ashtanga yoga og Hatha yoga. Etter mange år med en krevende fysisk yoga kjente hun at kroppen trengte en annen måte å bevege seg på, og begynte å utforske andre måter å tilnærme seg yoga. Løsningen fant hun i Italia, hos maestro Jacopo Ceccarelli.

Velkommen til å være med på å utforske din kropp, bli sterk og fri!

 

Kurs: «Anukalana yoga»
Instruktør: Christina
Dag og dato: foreløpig utsatt
Tid: 18.00-19.15
Pris: medl: 800,-, ikke medlem 1200,-
Antall: 15 stk