Den svenskeide treningssenterkjeden Actic har kjøpt Asker Treningssenter sine sentre med innmat.

De ansatte blir i sine stillinger, og sentrene forblir slik dere medlemmer kjenner dem i dag. Navneendringen skjer i midten av desember, med forbehold om endringer.

Vi går en spennende tid i møte, og vi har stor tro på at dagens ats vil nyte godt av å bli del av en større kjede!

Dette sier Actic i sin pressemelding:

– Asker Treningssenter driver tre meget attraktive anlegg og gir oss en sterkere plattform på det norske markedet. Vi vil flytte vårt regionale hovedkvarter til Asker, som vil bli et viktig hovedanlegg med en sterk PT-virksomhet. Asker Treningssenter har et bredt og godt utviklet tilbud som vi kan utvikle og fortsette å bygge videre på, sier Christer Zaar, administrerende direktør Actic.

Vår egne Leif Nilsen og Jan Johannesen sier følgende:

– I 10 år har vi utviklet Asker Treningssenter til en veldig god bedrift, og nå er det riktig tidspunkt for å overlate forretningen til en større og mer etablert spiller med samme fokus. Det er bra for medlemmene våre som får et bedre tilbud, mens våre fantastiske ansatte får muligheten til å utvikle seg i en større gruppering, uttaler Leif Nilsen og Jan Johannessen, eiere av Asker Treningssenter.

Christer Zaar sier at oppkjøpet bør ses som en del av Actics vekststrategi, og at det styrker kjedens plattform i Norge.

Les hos Treningsindustrien: Actic ser på oppkjøp i Norge