Personlig trening 2017-11-24T21:16:26+00:00

Personlig Trening

En personlig trener tilbyr tett og individuell oppfølging av medlemmene våre.

Vi har PT-team på alle våre sentere: Liertoppen, Asker Lensmannslia og Slemmestad.

Vi på Asker Treningssenter er svært stolte av vår PT-avdeling, hvor vi konstant jobber for å være en av Norges fremste når det gjelder kompetanse. For å være det, jobber vi hele tiden med å utvide horisonten og øke kompetansen hos våre PTer. Kravene som stilles våre trenere er høye, slik at vi kan gi våre medlemmer den beste mulige og mest oppdaterte kunnskapen om kropp, helse og trening. Hver måned har vi heldags kurs og/eller workshops for alle i PT-teamet, samt at vi deltar på fagsamlinger og eksterne kurs med jevne mellomrom.

I vårt PT-team er det behandlere, ernæringsfysiologer, fysiologer og høyt utdannede trenere, som alle gjør dette på fulltid og har fullt fokus på å utvikles i sitt fag. Dette for å sikre at ats’ medlemmer får det beste tilbake når de investerer i seg selv gjennom treningstimer hos våre trenere.

Lurer du på hvor mange timer du trenger?

5 timer – lær øvelsene skikkelig og få en trygg start med treningen
10 timer – gir deg en kickstart og får deg godt i gang
20 timer – sikrer kontinuitet i treningen
30 timer – perfekt for deg som vil jobbe langsiktig med dine mål

Vennligst velg senter:

Asker

Soroush Jozani (hovedansvarlig for de Personlige Trenerne)

PT Nivå 3

Jag heter Soroush Jozani och är Ledare för Personlig Träning på Asker Trenings senter samt Crossfit Tränare.

Att jobba med träning samt att kunna hjälpa alla med olika förutsättningar att nå sina mål är fantastiskt och det jag brinner för.
Jag har mycket erfarenhet inom personlig träning och har jobbat aktivt med det i några år nu.

Dags att komma igång men du vet inte vart du ska börja?
Det är svårt att börja rätt, jag har verktygen för en bra start för din träning.
Allt från att gå ner i vikt, bättre hälsa, bygga muskler. Ditt mål är mitt mål, resultat föder motivation!

«We never Quit»

Helene Nilsen

Mitt navn er Helene Nilsen, og jeg jobber som personlig trener. Jeg har vært aktiv håndballspiller hele livet, spilt på forskjellige nivåer gjennom hele oppveksten. Begynte med styrketrening i 16-års alderen og har siden den gang funnet noe jeg virkelig brenner for!

Jeg ønsker å hjelpe mennesker til å bli en bedre utgave av seg selv og finne glede med treningen. Jeg elsker å pushe folk utenfor komfortsonen og få de til å yte det lille ekstra. Min motivasjon er å finne ditt potensiale og hjelpe deg å nå dine mål!

Utdanning
Personlig trener – AFPT

Kontaktinfo:
helene_grane@hotmail.com
99373841

Utbildningar:

 • PT-School 2011
 • Kettelbells Cet. 2011
 • TRX Cet. 2012
 • Trening för Gravida
 • Crossfit Mobility and movement
 • Crossfit Lev 1. 2013
 • Crossfit Lev 2. 2014
 • Crossfit Endurance 2013
 • Crossfit Gymnastics 2014
 • Crossfit Olympic Lifting
 • CrossFit Competitor course 2015
 • ELEIKO Strenght Coach 1 2014
 • ELEIKO Strenght Coach 2 2014
 • ELEIKO Strength Coach 3 2015
 • Fascia Therapeut by ARTZT Institute
 • CrossFit Kids. 2014
 • ELEIKO Functional Trainer 2015
 • Ido Portal – Movement X 2015
 • 3D-funksjon modul 1 2016
 • STT – Performance Specialist Fas 1 2016
 • CAFS – Certification in applied functional science by Greys Institute 2016
 • AFPT Performance Coach 2016

Kontakt meg på: Soroush@askertreningssenter.no

Maren Kurdøl

PT Nivå 2

Jeg heter Maren og jeg gleder meg til å få nettopp deg som kunde!

I mitt arbeid som personlig trener ønsker jeg å gi deg god helse, mestring og en positiv følelse for egen kropp. Å få frem det beste i folk er ikke bare min jobb, men også min lidenskap. Med bakgrunn innen coaching i tillegg til trening er noe av de jeg liker best å jobbe med det fysiske og mentale kombinert. Jeg vet at hodet må være på plass for at du skal nå dine mål og jobber gjerne i dybden sammen med deg. Fra meg får du ærlige tilbakemeldinger, skryt og heiing på veien til målet.

Vil du bli sterkere i baseløftene knebøy, benkpress og markløft så kan du trygt velge meg som PT. Jeg er aktiv styrkeløfter og har mye spisskompetanse på baseøvelser. I tillegg har jeg ekstra kompetanse på vektoppgang og vektnedgang, olympiske løft, løpsteknikk og trening i par eller små grupper. En av mine største styrker er at jeg har en helhetlig tilnærming, et godt blikk for detaljer og en pedagogisk måte å lære ut øvelser på.

Utdannelse:
Personlig Trener – Norges Idrettshøyskole
Grunnfag anatomi og fysiologi – Atlantis Medisinske Høyskole
Coaching 1 og 2 – Handelshøyskolen BI
Sykkelinstruktør – Norges Idrettshøyskole
Strenght Coach level 1 – Eleiko Education
Diplomert massør – Akademiet for personlig trening
Kosthold og trening – Norges Idrettshøyskole

Erfaring:
Ni år som gruppeinstruktør i sal.
Fem år som sykkelinstruktør.
Fire år som personlig trener.

Jeg er opptatt av å holde meg faglig oppdatert og har deltatt på en rekke workshops, bl.a. i styrkeløft, olympisk løfting, løpsteknikk, slyngetrening, partrening, trening på BOSU, skader, livsstilsendring og mindfullness.

Ta gjerne kontakt om jeg kan hjelpe deg: marenkurdol@yahoo.no

Lars Henrik Hegg

PT nivå 1

Mitt navn er Lars Henrik, og jeg jobber som personlig trener. Helt siden jeg startet aktivt med langrenn da jeg var 7 år har jeg vært lidenskapelig opptatt av trening, idrett og helse. Siden den gang har jeg vært innom det meste innen trening som langrenn, sykling, triathlon, fotball og styrketrening, og skjønt at det er dette jeg elsker å holde på med og dette jeg er god på.

Kroppen er skapt for å bevege på seg og er avhengig av trening og bevegelse for å funke optimalt i hverdagen, både fysisk og psykisk. Ønsker du å komme i gang med trening og en sunnere livsstil, bygge mer muskler, gå ned i vekt eller ønsker tips og hjelp av en fagperson til å løfte treningen og resultatene til et nytt nivå? Da har du kommet rett sted! Alt er mulig med et inspirerende mål, riktig trening og en god plan. Hos meg får du en plan tilrettelagt for nettop deg utifra dine må og forutsetninger, teknisk oppfølging, morsomme økter og ikke minst en trener som bryr seg!

Utdannelse:
Personlig Trener – GoStudy/University of Udayana
I tillegg har jeg en rekke workshops i blant annet human movement, floor work og olympisk løfting, og jeg søker hele tiden ny kunnskap og erfaringer for å tilby mine PT-kunder stadig høyere kvalitet.

Kontakt:
Mail: lhski@me.com
Tlf: 994 95 950

Andreas Stokkeland

PT nivå 3

Andreas er utdannet personlig trener og har en bachelorgrad i ernæring. I tillegg har han studert idrettsernæring i to år gjennom Den internasjonale olympiske komité. Han har drevet aktivt med idrett og styrketrening i mange år.

Gjennom sine år som personlig trener har han jobbet med alt fra mannen i gata til toppidrettsutøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå.  Andreas jobber helhetlig med sine kunder og mener at dersom du skal oppnå best mulig resultater, enten helsemessig eller i din idrett må søvn, kosthold og trening være på plass.

Ved siden av det å være personlig trener har Andreas forelest om kosthold og trening for idrettslag og bedrifter.

Utdanning og kurs:
– Diploma in Sports Nutrition – The International Olympic Committee
– Bs.c Ernæring
– Personlig trener – AFPT
– Kettlebell
– TRX
– Bayesian Bodybuilding

Ta kontakt dersom du ønsker hjelp med trening og kosthold!

maksprestasjon@gmail.com / 93670417

Lars Olav Løndal

PT nivå 2

Mitt navn er Lars Olav og jeg jobber som personlig trener og CrossFit trener. Ved siden av jobben studerer jeg til en bachelor i ernæringsfysiologi. Det å kunne benytte min kunnskap og lidenskap til å hjelpe andre er en fantastisk følelse.

Mat er et grunnleggende behov alle mennesker har, ingen kan leve uten. Et sunt balansert kosthold i kombinasjon med fysisk aktivitet er beste oppskrift på et langt og sykdomsfritt liv. Kroppen er en fantastisk maskin som er avhengig av riktig drivstoff for å fungere optimalt. Vi har kun fått utlevert en, så det gjelder å ta vare på den.

«Do something today that your future self will thank you for»

Trening skal være funskjonelt, morsomt og gi mestring. Mestring gir motivasjon og motivasjon gir resultater. Kombiner dette med et bra kosthold og du vil finne veien til suksess!
Lurer du på hvor du skal starte, sliter du med motivasjon, trenger du hjelp til sunn og trygg vektnedgang, er ditt mål og bygge muskler eller ønsker du bare en killer workout? Ta kontakt og jeg vil hjelpe deg å komme dit! Et mål uten en plan er bare et ønske. Det er aldri for sent, start i dag!

«La din mat være din medisin, og din medisin være din mat»

Utdannelse og kurs:
Personlig trener (AFPT) 2014
Kettlebell (ATA) 2014
CrossFit level 1 Coach 2014
CrossFit kids Coach 2014

Tlf: 97574161
lloendal@icloud.com

Martin Slåtten

Martin SlåttenPT nivå 1

PT nivå 2

Jeg heter Martin, er 23 år gammel, utdannet personlig trener og har trent styrketrening i flere år. Jeg er som PT spesialisert innen helse, rehabilitering og coaching.

Det går ikke an å sette en pris på eget liv og helse. Hver eneste uke får nye mennesker i Norge påvist livsstilssykdommer ofte på grunn av inaktivitet. Andre pådrar seg skader både tilknyttet feiltrening og belastningskader utenfor trening. Dette bekrefter bare viktigheten av å trene korrekt, og for mange rett og slett bare begynne. For meg er enhver tvil fjernet om at alle trenger innføring av korrekt trening i sin livsstil. Det positive er at i de aller fleste tilfeller er det veldig lite som skal til, og at jeg trolig kan hjelpe deg.

Om du ønsker å gå ned i vekt, opp i vekt, bli bedre på å trene eller bare trenger et ekstra push, kan jeg forhåpentligvis hjelpe deg på en variert og morsom måte. Ja, trening skal være gøy.

Kurs/utdanning:
Treningsveildning – AFPT
Idrettsassistentkurs – Forsvaret
Personlig trener 1 – Active Education
Personlig trener 2 – Active Education

Ta gjerne kontakt med meg på mail eller telefon.
Tlf. 48274879
Mail: martinbs93@hotmail.com

Charlotte Marie KarlsenATS fabrikken-12989

PT nivå 1

Jeg har trent hele mitt liv, først i barne- og ungdomsidretten med fotball, volleyball og cheerleading, senere kondisjon- og styrketrening fra ca 16 års alder. Har trent aktivt med kettlebells og etter hvert CrossFit siden henholdsvis 2011 og 2013.

Det er aldri for sent å komme i gang! Jeg er opptatt av at trening skal være moro og mener derfor konstant variasjon er essensielt. Å oppleve mestring og oppnå målbare resultater er viktig for å opprettholde motivasjonen. Fysisk aktivitet og sunn kost vil gi deg flere gode år uten sykdom og plager – og vil dessuten gjøre livet enklere for både deg og de rundt deg. Ved å forebygge livsstilssykdommer og andre helseplager som gjerne kommer med fysisk inaktivitet og ufordelaktig, ensidig kosthold, vil du få færre plager og mindre behov for behandling senere. Invester i deg selv – overskudd i hverdagen, færre helseproblemer og god funksjonalitet gjør deg rustet for livet!

Be a warrior, not a worrier!

Utdanning:
– PT m/CrossFit i Sydney, Australia med Høgskolen i Nesna/GoStudy
– PT2 Prehab, rehab og mental trening ved Høgskolen i Hedmark campus Oslo
– Level 1 CrossFit Certification
– 60 stp folkehelsearbeid med fokus på fysisk aktivitet og kosthold v/Høgskolen i Bergen
– Generell ernæring 30 stp, NKI nettstudier
– bachelor i journalistikk, Universitetet i Bergen
– ata-kurs: TRX, optimal bevegelse
– Kettlebells

Charlotte tilbyr:
– PT-timer og treningsprogram (enkeltperson/gruppe):
– Tilrettelagt trening etter kundens behov, ønsker, forutsetninger og eventuelle begrensninger. Definering av målsettinger på kort og lang sikt.
– Treningsprogram for timer både med PT og egentrening etter ønske/avtale. Hovedfokus på skadeforebygging, funksjonell trening og følelse av mestring og glede.
– Kostholdsveiledning: grunnleggende og tilpasser livsstil/aktivitet

Ta kontakt for samtale, spørsmål eller prøvetime:
Tlf. 404 90 755
charlotte@askertreningssenter.no

Helene NesATS fabrikken-12970

PT nivå 2

Helene er ei allsidig jente som har drevet med idrett hele sitt liv, og de seneste årene mest fotball, styrke- og kondisjonstrening og CrossFit. Gjennom utdannelsene i forebyggende helsearbeid og ernæring har hun dessuten opparbeidet er helhetlig perspektiv og engasjement for helse og livsstil. Minst like viktig som det å være fysisk aktiv er å ha sunne helsevaner og være glad i det du gjør.
Trening skal være fysisk hardt, men samtidig være moro, gi glede, mestring, økt selvtillit og bedre den daglige funksjonen.
Det er nettopp dette Helene kan hjelpe deg med. Med engasjement, kunnskap og lidenskap for faget vil hun skape helseglede og forståelse rundt viktigheten av det å leve er sunt og aktivt liv. Hun er dessuten prehab/rehab-trener og jobber med både forebygging og behandling av ulike typer skader og utfordringer.
Skreddersydde treningsopplegg tilpasses deg og dine forutsetninger, interesser og mål.

Utdanning:

3 års Idrettsstudium ved Ålesund vgs.
Bachelor i folkehelse og helsefremmende arbeid fra Universitetet i Bergen.
Grunnleggende ernæring, 30 studiepoeng, NKI
PT/m CrossFit i Sydney, Australia gjennom høyskolen i Nesna.
PT2 prehab/rehab/mental trainer, Høyskolen i Hedmark/Active Education.
Sertifisert CrossFit Level 1 Trainer

Fysisk, psykisk og sosial helse henger sammen!

Ta gjerne kontakt!
Tlf: 45445307
helene@askertreningssenter.no

Kjell Egil Bakkelund

Kjell Egil BakkelundPT nivå 2

PT nivå 1

Mitt navn er Kjell Egil Bakkelund, og jeg jobber som personlig trener.
Har trent styrke i over 10 år og har også en styrkeløftkarriere på 9 år. Har vunnet nesten alt det er å vinne i styrkeløft med 2 em gull, 1 vm gull og en rekke verdensrekorder.
Mitt mål er å hjelpe deg med å oppnå din drøm. Ved å trene systematisk og effektivt, vil vi nå målet på en morsom og lærerik måte. Om det skal være vektnedgang eller bygging av muskler/styrke vil vi finne vår vei som vil gi deg resultatene du ønsker.

Kurs / utdanning
Idrettsvitenskap NIH
Coaching og Idrettspsykologi NIH
Norges Styrkeløftforbund Trener 1 kurs
Norges Styrkeløftforbund Trener 2 kurs

Kontakt:
Tlf: 41475917
Mail: kjell.e.bakkelund@hotmail.com

    


Adam Haraldsson

MW1_4577 PT nivå 3

Passion och dedikation är något som beskriver Adams förhållande till träning.

Adam har arbetat som Personlig Tränare i över fyra år och har under dessa fyra åren hållit i mer än 5000 PT timmar. Detta gör Adam till en erfaren och strukturerad PT som med sitt kontinuerliga kunskapssökande ämnar erbjuda den högsta kvalitén på fysisk och psykisk träning.

Oavsett om du är ute efter att gå ner i vikt, få bättre hållning, lägga på dig muskelmassa eller bli av
med smärtor i bäcken och rygg så har Adam motivationen, kunskapen och
inspirationen för att få dig på en flygande start mot just DITT personliga mål.

«Prepare for Glory»

Utbildning:

 • Blue Card Licensed Personal Trainer – Personal Training school
 • Crossfit Mobility Coach
 • Kettlebell by ATA
 • Fascia Therapeut by ARTZ Institute
 • Crossfit lvl 1 Trainer
 • STT Performance Specialist phase 1

Kontakt:

Tlf: 978 32 634
Adam@askertreningssenter.no

Nikoleta Lyra

PT Trainee

By enjoying various aspects of fitness such as football, swimming, dance, weightlifting, physical and spiritual wellness became a way of life, and not just a pathway towards a specific goal.

There are so many different fields and challenges to put ourselves into. So many different ways to keep being motivated when competition is not in our immediate plans. The tricky part is to realize the thin line between training and just exercising. Pursuing your passion, aiming beyond average, trying to master every individual sport or hobby you are joining in and being committed to it raises up your athleticism, discipline and confidence.

That is training. That is what makes it fun. That is the x-factor which will keep you in the game.

By training together we can approach and achieve many partial goals such as strength, weight loss, mobility and many others. Our main long-term goal is divided into three parts:
1.Stay away from injuries and muscle pain that a dysfunctional way of life leads into
2.Enjoy life to the maximum by being the best version of ourselves.
3.Be independent and active during our golden years.

Educational Background:

 • Executive Secretary & Import in Computer Science (ECDL) Centre of Free Study Didacta (Athens, Greece)
 • Media/Journalism IEK AKMI (Athens Greece)
 • Professional Lifeguard Hellenic centre of marine rescue & survival (Athens, Greece)
 • Sports First Aid & Injury Prevention – Compressions /CPR First Aid Europe LTD (Athens, Greece)
 • Personal Training DS Trademark / EHFA association approved (Gothenburg, Sweden)
 • Seminar- Developing children and youth through sports Norges idrettshøyskole (Oslo, Norway)

tel: +47 45844754
e-mail: nikoleta_lyraki@hotmail.com

Phillip Quilter – kommer

Andreas Stokkeland – kommer

Fatma S. Hammarlund

PT-leder i Slemmestad & PT nivå 2

UTDANNELSE
Medisin grunnfag ved Helsehøgskolen i Oslo
Sertifisert personlig trener ved Active Education i Oslo
Sertifisert Redcord active introduction, corrective exercise og multi– suspension exercise.
Crossfit level 1
Athletes Performance Phase 1 (EXOS)
FMS
Performance specialist phase 1,2 og 3 ved Scandinavian top team

Erfaring
– Personlig Trener ved ELIXIA Hoff, 2 år
– Personlig Trener for 13-20 års aldersgruppe Youth Factory
– Performance Coach (PT) Magnat Performance Center

Litt om meg:
Jeg er en blid og målbevisst person som har vært aktiv innen idretter som fotball, svømming, dansing, dykking og kampsport. Jeg er opptatt av at treningen skal være morsom, givende og variert.

Jeg vil motivere, engasjere og få deg ut av komfortsonen for at du skal kunne nå dine målsetninger. Jeg kan hjelpe deg som ønsker å bli sterkere, gå ned i vekt, gå opp i vekt, få bedre kondisjon, eller deg som ønsker bedre mobilitet, opptrening av skade eller skadeforebyggende trening.

Jeg vil også optimalisere treningen din ved å lage et skreddersydd treningsprogram og/eller kostholdsprogram som jeg justerer på underveis i forhold til din progresjon.

Mine spesialfelt:
– Funksjonell trening
– Høyintensitetstrening
– Kondisjonsbasert styrketrening
– Rehabilitering

Jeg garanterer deg effektive og morsomme timer med masse positiv energi!

Kenneth Jørgensen

PT Trainee

Som personlig trener ønsker jeg å hjelpe andre til å bli den beste versjonen av seg selv. Jeg ønsker å øke din kunnskap, selvtillit, mestringsfølelse, og gi deg en friskere og sterkere hverdag.

Mitt spesialfelt er styrketrening/muskelbygging og har selv drevet med dette i flere år. Jeg tilpasser treningen til hver enkelt kunde og kan hjelpe deg som ønsker å gå opp eller ned i vekt, bli sterkere, få bedre kondisjon eller øke mobilitet.

Livet byr på opp- og nedturer for oss alle. Jeg har selv hatt flere langvarige sykdommer/skader, og vet godt hvor lang og tung veien mot ens mål kan være. Men sammen kan vi lage en plan som passer deg, og gjøre trening til dagens høydepunkt.

Gleder meg til å hjelpe deg med å nå dine mål!

Utdanning:
Personlig Trener – AFPT

Erfaring: 2 år som treningsveileder
4 år med rehabiliteringstrening
6 år med styrketrening

Kontaktinfo:
kenneth-jorgensen@hotmail.no
eller 930 91 627

Mats Lauvvang Høilund

PT nivå 1

Personlig trener Utdannet ved AFPT, faglært kokk og sertifisert massør.

Litt om meg:
Jeg har veid 140 kg, hatet fysisk aktivitet og manglet selvtillit. Jeg har veid 70kg og løpt en mil hver dag før frokost. Jeg veier nå 120kg og finner glede i styrketrening og livet generelt.
Jeg vet at veien innimellom virker håpløs og lang, men de målene du har som du er er usikker på om du vil nå, de målene kan vi nå sammen:) Gjør en forandring!

Kontaktinfo:
tlf: 97714953,
mail: mats.l.hoilund@gmail.com

Frank Pedersenfrank

PT-leder på Liertoppen & PT nivå 2

Jeg har alltid hatt et brennende engasjement for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv. Bevegelsesglede, mestring, progresjon og livskvalitet er stikkord som står sentralt i min arbeidsdag, men også privat.

Jeg har tidligere jobbet som lærer på idrettsfag og kroppsøving i vgs., og kroppsøving i barne-/ungdomsskole. Jeg har også lang fartstid fra treningssentere hvor jeg har instruert i sal, spinning, veiledet medlemmer og i senere tid som personlig trener.

Personlig er jeg levende opptatt av sykling og konkurrerer aktivt. Fra tidligere har jeg erfaring fra fotball, løping, triatlon, klatring mm. Ved siden av å være glad i idrett har jeg de senere årene.

For meg er det mennesket som står i sentrum av min trening, og mitt mål er at du som kunde skal føle deg sett og ivaretatt på en best mulig måte. Jeg vil gjerne høre fra deg og hjelpe deg til å nå dine mål! I tillegg til ordinære PT-timer kan jeg tilby enkelt- og gruppetrening på landevei- og terrengsykkel, samt løping utendørs om det er ønskelig.

«No challenge too big or small»

Min utdanning:

 • Faglærer i idretts-, kroppsøvings-, og friluftsfag, 2010, HSN
 • Master i idretts-, kroppsøvings- og friluftsfag med fordypning i coaching og idrettsfysiologi, 2014, HSN
 • Personlig trener, AFPT våren 2016 (avsluttes 06.2016)
 • UEFA C-lisens del 1 og 2, 2011
 • BasisBall RAW trainer, 2014″

Kontakt:
Telefon: 995 27 208
frank@askertreningssenter.no

Sarah Christensen

MW1_4577PT nivå 2

Vi blir stadig påminnet om viktigheten av trening. Gjennom 11 års treningserfaring og i mitt arbeid som fysioterapeut har jeg fått bekreftet hvor viktig det er å holde seg i bevegelse. Trening er en investering i egen fremtid med gevinst i form av økt helserelatert livskvalitet. Trening er verktøyet du trenger for å etterleve dine viktigste verdier.

Jeg ønsker å hjelpe deg med å:

Takle daglige fysiske utfordringer med økt kondisjon, bevegelighet og styrke
Unngå plagene som kan følge med en stillesittende hverdag
Rehabiliterende øvelser etter skader
Oppleve trening som en viktig del av din livsstil
Få mer energi og overskudd, selv etter en lang arbeidsdag
Jobbe målrettet og følge opp din progresjon
Kjenne mestringsfølelse og treningsglede

Med vekt på individuell tilpasning vil jeg bruke min erfaring, kompetanse og treningsglede for å hjelpe deg til å nå dine mål – ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Utdanning/kurs:
Bachelor of Physiotherapy – Saxion University of Applied Sciences, Netherlands
Spesial kompetanse i Klinisk Ortopedisk Medisin
Kettlebell – ATA

sarah@atsklinikk.no
94 28 99 64

Ryan Sroka

MW1_4577PT Nivå 1

Motivating, dedicated, and passionate would be words others would use to describe me.

Training should be a fun, enjoyable, and a constant learning experience. I believe making goals and achieving these goals are some of the best feelings in the world that everyone should feel. I have been training for 3 years, going through all of the ups and the downs, exploring different forms of training, as well as nutrition, fat loss, and muscle gain.

My goal as a personal trainer is to:

Give a unique training experience
Improve overall health
Motivate others
Help sett/achieve goals
Educate about training/nutrition

Education:

The National Academy of sports and medicine 2015
ATA TRX course 2015
ATA optimal movement 2014

«If your goals don’t scare you, they aren’t big enough!»

Contact – 484 41 901
ryansroka8@gmail.com

Ryan Sroka

MW1_4577PT Nivå 1

Motivating, dedicated, and passionate would be words others would use to describe me.

Training should be a fun, enjoyable, and a constant learning experience. I believe making goals and achieving these goals are some of the best feelings in the world that everyone should feel. I have been training for 3 years, going through all of the ups and the downs, exploring different forms of training, as well as nutrition, fat loss, and muscle gain.

My goal as a personal trainer is to:

Give a unique training experience
Improve overall health
Motivate others
Help sett/achieve goals
Educate about training/nutrition

Education:

The National Academy of sports and medicine 2015
ATA TRX course 2015
ATA optimal movement 2014

«If your goals don’t scare you, they aren’t big enough!»

Contact – 484 41 901
ryansroka8@gmail.com

Soroush Jozani (hovedansvarlig for de Personlige Trenerne)

PT Nivå 3

Jag heter Soroush Jozani och är Ledare för Personlig Träning på Asker Trenings senter samt Crossfit Tränare.

Att jobba med träning samt att kunna hjälpa alla med olika förutsättningar att nå sina mål är fantastiskt och det jag brinner för.
Jag har mycket erfarenhet inom personlig träning och har jobbat aktivt med det i några år nu.

Dags att komma igång men du vet inte vart du ska börja?
Det är svårt att börja rätt, jag har verktygen för en bra start för din träning.
Allt från att gå ner i vikt, bättre hälsa, bygga muskler. Ditt mål är mitt mål, resultat föder motivation!

«We never Quit»

Utbildningar:

 • PT-School 2011
 • Kettelbells Cet. 2011
 • TRX Cet. 2012
 • Trening för Gravida
 • Crossfit Mobility and movement
 • Crossfit Lev 1. 2013
 • Crossfit Lev 2. 2014
 • Crossfit Endurance 2013
 • Crossfit Gymnastics 2014
 • Crossfit Olympic Lifting
 • CrossFit Competitor course 2015
 • ELEIKO Strenght Coach 1 2014
 • ELEIKO Strenght Coach 2 2014
 • ELEIKO Strength Coach 3 2015
 • Fascia Therapeut by ARTZT Institute
 • CrossFit Kids. 2014
 • ELEIKO Functional Trainer 2015
 • Ido Portal – Movement X 2015
 • 3D-funksjon modul 1 2016
 • STT – Performance Specialist Fas 1 2016
 • CAFS – Certification in applied functional science by Greys Institute 2016
 • AFPT Performance Coach 2016

Kontakt meg på: Soroush@askertreningssenter.no

Forklaring på ulike nivåer

Trainee – nyutdannet PT som har levert 0-300 timer

Nivå 1 – har gjort 300 – 1500 timer + 4 videreutdanninger per år

Nivå 2 – 1500 – 3000 timer + 6 videreutdanninger per år

Nivå 3 – har gjort flere enn 3000 timer + 8 videreutdanninger per år

Priser

*summene kan deles opp i månedlige avdrag avhengig av antall. (10/2; 20/2,3; 30/2,3,4; 50/2,3,4,6)

Trainee

Timer à 55 minutter

1 time: 600,-
5 timer: 2 750,- (pris pr time 550)
10 timer: 5 100,- (pris pr time 510)
20 timer: 9 400,- (pris pr time 470)
30 timer: 12 900,- (pris pr time 430)

Timer à 25 minutter

1 time: 400,-
5 timer: 1 900,- (pris pr time 380,-)
10 timer: 3 500,- (pris pr time 350,-)
20 timer: 6 400,- (pris pr time 320,-)
30 timer: 8 400,- (pris pr time 280,-)

PT Duo, 2 personer sammen

1 time:  800,-
5 timer: 3 750,- (pris pr time 750,-)
10 timer: 7 100,- (pris pr time 710,-)
20 timer: 13 400,- (pris pr time 670,-)
30 timer: 18 900,- (pris pr time 630,-)

PT Gruppe, 3-6 personer sammen

10 timer: 2000,- per person

PT-nivå 1

Timer à 55 minutter

1 time: 720,-
5 timer: 3 450,- (pris pr time 690,-)
10 timer: 6 800,- (pris pr time 680,-)
20 timer: 13 400,- (pris pr time 660,-)
30 timer: 18 000,- (pris pr time 600,-)
50 timer: 28 500,- (pris pr time 570,-)

Timer à 25 minutter

1 time: 460,-
5 timer: 2 200,- (pris pr time 440,-)
10 timer: 4 250,- (pris pr time 425,-)
20 timer: 8 000,- (pris pr time 400,-)
30 timer: 11 400,- (pris pr time 380,-)
50 timer: 17 250,- (pris pr time 345,-)

PT Duo, 2 personer sammen

1 time:  1000,-
5 timer: 4 450,- (pris pr time 890,-)
10 timer: 8 550,- (pris pr time 855,-)
20 timer: 16 200,- (pris pr time 810,-)
30 timer: 23 550,- (pris pr time 785,-)
50 timer: 36 500,- (pris pr time 730,-)

PT Gruppe, 3-6 personer sammen

10 timer: 2800,- per person

PT-nivå 2

Timer à 55 minutter

1 time: 930,-
5 timer: 4 350,- (pris pr time 870,-)
10 timer: 8 300,- (pris pr time 830,-)
20 timer: 15 600,- (pris pr time 780,-)
30 timer: 21 300,- (pris pr time 710,-)
50 timer: 32 500,- (pris pr time 650,-)

Timer à 25 minutter

1 time: 630,-
5 timer: 2 850,- (pris pr time 570,-)
10 timer: 5 500,- (pris pr time 550,-)
20 timer: 10 400,- (pris pr time 520,-)
30 timer: 14 700,- (pris pr time 490,-)
50 timer: 22 500,- (pris pr time 450,-)

PT Duo, 2 personer sammen

1 time: 1 350,-
5 timer: 5 650,- (pris pr time 1 130,-)
10 timer: 10 900,- (pris pr time 1090,-)
20 timer: 20 600,- (pris pr time 1030,-)
30 timer: 30 000,- (pris pr time 1000,-)
50 timer: 45 000,- (pris pr time 900,-)

PT Gruppe, 3-6 personer sammen

10 timer: 3200,- per person

PT-nivå 3

Timer à 55 minutter

1 time: 1140,-
5 timer: 5 250,- (pris pr time 1050,-)
10 timer: 9 800,- (pris pr time 980,-)
20 timer: 17 800,- (pris pr time 890,-)
30 timer: 24 600,- (pris pr time 820,-)
50 timer: 37 500,- (pris pr time 750,-)

Timer à 25 minutter

1 time: 800,-
5 timer: 3 500,- (pris pr time 700,-)
10 timer: 6 750,- (pris pr time 675,-)
20 timer: 12 800,- (pris pr time 640,-)
30 timer: 18 000,- (pris pr time 600,-)
50 timer: 26 750,- (pris pr time 535,-)

PT Duo, 2 personer sammen

1 time:  1700,-
5 timer: 6 850,- (pris pr time 1370,-)
10 timer: 13 250,- (pris pr time 1325,-)
20 timer: 25 000,- (pris pr time 1250,-)
30 timer: 36 450,- (pris pr time 1215,-)
50 timer: 53 500,- (pris pr time 1070,-)

PT Gruppe, 3-6 personer sammen

10 timer: 4000,- per person

Last inn flere nyheter..