ANUKALANA: DEN FLYTENDE YOGASTILEN

Anukalana Yoga – when flowing becomes fluid.

YOGAKURS VÅREN 2018

Kurset går over 8 ganger, og i løpet av denne tiden skal vi lære oss en ny måte å gjøre yoga på – en måte som kan føles mer naturlig for din kropp. Vi ser på grunnprinsippene i Anukalana yoga, og vi ser hvordan vi kan bruke denne teknikken til andre typer yoga – for å spare oss for skader og slitasje. Anukalana yoga kan være både dynamisk og meditativ – myk eller mer fysisk krevende yogapraksis. Vi kommer til å utforske begge deler. Det passer veldig godt for deg som er glad i å bruke din kropp! Vi utforsker også andre sider av yoga, som meditasjon og pranayama (pusteøvelser).

Christina er den første Anukalana yogalæreren i Norge. Dere kjenner henne fra yoga flow-timene som pleier å være preget av energi og et sprudlende humør.

Hennes bakgrunn er fra Ashtanga yoga og Hatha yoga. Etter mange år med en sterk fysisk yoga kjente hun at kroppen trengte en annen måte å bevege seg på, og begynte å utforske andre måter å tilnærme seg yoga. Løsningen fant hun i Italia, hos maestro Jacopo Ceccarelli.

Velkommen til å være med å utforske din kropp, bli sterk og fri – og mer selvstendig i din yogapraksis.

Kurs: «Anukalana yoga»
Instruktør: Christina
Dag og dato: onsdager f.o.m. uke 14 – t.o.m. uke 22, 8 klasser m/opphold 16. mai
Tid: 18.00-19.15
Pris: medl: 800,-, ikke medlem 1200,-
Antall: 15 stk
2017-12-14T20:12:37+00:00 6 desember 2017|asker YOGA, ats asker, Kurs, Yoga, yoga kurs|